Elke maand kun je bij mij een workshop volgen. Dan maak je supersnel kennis, on the spot, met de Natuurlijke Krullen Methode. Jouw haar komt in de workshop gewoon aan de beurt. Moet je maar ’s kijken naar de ‘voor’ en ‘na’ foto’s op FB! Maximaal 7 m/v/x/ per keer, dus boek meteen.

Alle reviews tot nu toe 5 sterren!

“Weet je niet wat je met je uitzakkende, pluizige en droge krullenbos aan moet? Dan is de info op natuurlijkekrullen.com met gratis online cursus, en een workshop bij Carolien Oosterhoff echt een aanrader. Het was een hele gezellige en informatieve middag bij Carolien. Ik heb ontdekt wat mijn haar nodig heeft qua natuurlijke producten en hoe ik het kan verzorgen om echte glanzende krullen te krijgen en te houden. Ik heb ook nog nooit zoveel krullen gehad! Carolien werkt zo enthousiasmerend dat ik nu zelfs overweeg om mijn haar uit te laten groeien naar mijn eigen haarkleur: grijs. Ik ben benieuwd! Want je haar gaat ‘natuurlijk’ anders zitten als je overstapt op natuurlijke producten.”

Gonnie Jansen *****

Programma

We gaan je haar ‘wassen’ met alleen maar natuurlijke kruiden, afgestemd op jouw haartype;

Je krijgt les in hoe je je haar moet drogen (nee, niet met een handdoek);

Je krijgt een conditioner in je haar als een leave-in;

Je krijgt een haarolie op je hoofdhuid op een speciale manier ingewreven;

Je krijgt een voedingsupplement in je haar waardoor je haar én stevig én vol én zacht wordt;

Je krijgt les in hoe je zelf natuurlijke gel kunt maken; en

We maken het heel gezellig met thee en natuurlijke lekkernijen.

Eindelijk: wat je kapper je nooit leert. Wat voor haar heb jij precies, wat heeft het nodig, wat moet je NOOIT meer doen? In de workshop NK kom je erachter. Je haar krijgt meteen de eerste natuurlijke bijvoeding sinds 40 jaar en haalt opgelucht adem. Gezellig, informatief. Traktatie voor mij van mij. Dank Carolien!

Sieneke de Rooij *****

Details

Data: elke 4e donderdag van de maand

Tijd: 13:30 uur – 17:30 uur

Lokatie: Brouwersgracht 270A, Amsterdam

Max. aantal deelnemers: 7

Prijs: 65,55 Euro incl. BTW (= 55,00 excl. BTW)

NEEM MEE: Een badjas, je eigen föhn als je die hebt, en als je hebt een douchemutsje (ik heb ze ook in voorraad hoor), een handdoek, een paar glazen afsluitbare potjes als je milieuvriendelijk wilt leven en mogelijk kruiden wilt aanschaffen.

“Gisteren de workshop bij Carolien gevolgd. Ik ervaarde het als een laagdrempelige EN kostbare middag! Het was namelijk zowel gezellig, als inzichtelijk omdat Carolien al meeeeega veel uitzoek- en probeerwerk heeft verricht, scheelt mij waarschijnlijk jaren ‘uitpluizen’. Dus heel erg blij mee! Ook fijn te leren hoe mijn haar ‘werkt’ waardoor ik nog beter van mezelf kan houden. En mezelf kan leren goed verozrgen op geheel natuurlijke wijze, hèhè, dat is thuiskomen, wat mij betreft. En ook, last but not least, een hele voedende, gezellige, vrouwelijke middag, genoten van de femme vibes! Dank Carolien Oosterhoff!”

Rosalie Stange *****

Schrijf je meteen in voor deze workshop

Schrijf je hier meteen in (of als je niet op de gegeven data kunt, meld je hieronder dan houd ik je op de hoogte!)


Kun je niet op een van de bovengenoemde data? Schrijf je dan hieronder in, dan houd ik je op de hoogte in de toekomst!

Je komt hiermee ook op de mailingslijst van Natuurlijke Krullen. Mocht je dat niet meer willen, kun je je met een klik zo weer uitschrijven!

Print Friendly, PDF & Email